"Našli se mlataralo i lupetalo. Toliko kompleksa nije dugo viđeno"

Ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin poručio je da dugo nije video toliko kompleksa na jednom mestu.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 16.09.2021.

16:25

EPA-EFE/MARKO DJOKOVIC

Njegova poruka odnosila se na provokacije upućene Srbiji iz Zagreba, od strane hrvatskog i crnogorskog predsednika Zorana Milanovića i Mila Ðukanovića.

"Kada se nađu Milanović i Ðukanović, znamo da će Srbi biti krivi zbog nečega, a Vučić napadnut zbog bilo čega, tako je to kada se nađu ''mlataralo'' i ''lupetalo''.Toliko kompleksa na jednom mestu nije dugo viđeno, pa i nisu imali ništa drugo da rade nego da komentarišu izjave Aleksandra Vučića koje nikada nije dao", naveo je Vulin.

Srpski Hrvati u Srbiji mogu da budu mirni, o njima niko ne sudi po onom što Milanović govori i radi, poručio je srpski ministar policije i predsednik PS.

Milanović: Dajem punu podršku modernoj Crnoj Gori

Na susretu u Zagrebu Milanović je odmah na početku rekao da je Đukanović u Zagreb doputovao nakon što ga je on pozvao. Milanović je rekao da je susret dvojice predsednika bio u planu od ranije, ali da su ga ubrzali najnoviji događaji u Crnoj Gori, piše RTL, a prenosi hrvatski "Indeks".

"Usledio je nakon čudnih događaja na Cetinju", rekao je.

Đukanović je u Zagrebu rekao da se "u Crnoj Gori vodi bitka za sačuvanje nezavisnosti" te republike, a Milanović je "dao punu podršku modernoj, građanskoj Crnoj Gori".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: