Direktor Instituta za javno zdravlje RS u bekstvu

Branislav Zeljković, direktor Instituta za javno zdravlje RS nalazi se u bekstvu, potvrđeno je u Republičkom javnom tužilaštvu.

Izvor: B92

Sreda, 15.09.2021.

19:39

Direktor Instituta za javno zdravlje RS u bekstvu

U današnjoj akciji zbog višemilionskih malverzacija u postupku javnih nabavki uhapšeni su Dragan Dubravac, Slavko Bojić i Saša Marković, direktor agencije Travel4fun u Banjaluci.

Dragica Tojagić, portparol Republičkog javnog tužilaštva - Posebnog odeljenja za organizovani kriminal, korupciju i najteže oblike privrednog kriminala izjavila je da se intenzivno traga za Zeljkovićem.

Tokom današnje akcije pretresene su lokacije koje su koristili osumnjičeni, odnosno njihove porodične kuće i stanovi i poslovni prostori među kojima i Institut za javno zdravlje RS.

Nakon kriminalističke obrade osumnjičeni bi trebali biti sprovedeni u nadležnost Republičkog javnog tužilaštva na saslušanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: