Haos na Manjači: Policiji pretio pištoljem, pokušao da ih pregazi

Pravi haos u noći između subote i nedelje dešavao se na Manjači kada je policija pokušala uhapsiti Viktora Č. iz Banjaluke.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.09.2021.

10:45

Haos na Manjači: Policiji pretio pištoljem, pokušao da ih pregazi
Foto: Ilustracija: Deposit photos/Chalabala

Da bi izbegao hapšenje on je policajcima pretio pištoljem, a zatim je pokušao da ih pregazi automobilom, pišu mediji.

Radi se o osobi za kojom je raspisana poternica.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da je on uhapšen juče oko 15 časova na teritoriji opštine Mrkonjić Grad, nakon potrage.

"V.Č. je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično delo „Napad na službenu osobu u obavljanju službene dužnosti“ i D.K. zbog postojanja osnova sumnje da je pomagalo osumnjičenom u izvršenju krivičnog dela", pojasnila je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

Naime, policijski službenici su u nedelju oko 2.30 časova u mestu Kola, pokušali zaustaviti vozilo „BMW“, jer su došli do saznanja da navedenim upravlja V.Č. za kojim je raspisana potraga od strane PU Banjaluka.

"Prilikom zaustavljanja vozila, i V.Č. je usmerilo pištolj prema policijskim službenicima, preteći da će napasti na život i telo, da bi nedugo nakon toga pokušao vozilom udariti policijske službenike nakon čega je pobegao sa lica mestu", pojasnila je Mučibabićeva.

U navedenom vozilu kao suvozač se nalazilo D.K. U toku je kriminalistička obrada, kao i rad po navedenom predmetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: