Policajka poginula u svom stanu na Zvezdari: Ubila je struja dok je "rudarila" kriptovalute

M.M. nastradala od strujnog udara dok je na terasi nameštala kabl računara kojim je 'rudarila' itirijum. Telo našao njen muž B. M.

Izvor: Blic

Četvrtak, 19.08.2021.

13:36

Policajka poginula u svom stanu na Zvezdari: Ubila je struja dok je
Ilustracija: Depositphotos/ zx6r92

Policajka M. M. poginula je preksinoć od strujnog udara na terasi porodičnog stana u beogradskoj opštini Zvezdara. Nju je ubila je struja dok je nameštala kabl na računarima kojima je 'rudarila' kriptovalutu itirijum. <

Telo M.M. na terasi je pronašao njen muž B. M. koji je takođe zaposlen u MUP-u.

Tragedija se dogodila u utorak u kasnim popodnevnim satima u zgradi u Ulici braće Ribnikar. On se tog dana više puta telefonom čuo sa suprugom i ona mu je u jednom od tih razgovora rekla da završava posao oko 15.30 i da ide pravo u stan.

"On se, međutim, malo duže zadržao na poslu, pa je pokušao da je pozove kako bi joj rekao da kasni, ali ona mu se nije javila. Muž je zatim još nekoliko puta pokušao da pozove suprugu, ali pošto mu se ona i dalje nije javljala, zabrinuo se i krenuo ka stanu", objašnjava izvor upoznat sa istragom za medije.

Dodaje da je B.M. zatekao otključana vrata stana i odmah je počeo da doziva, ali ona se nije odazivala. Kako je nije bilo ni u dnevnoj, ni u spavaćoj sobi, pokušao je još jednom da je pozove telefonom. Mobilni je zazvonio u kuhinji, ali od nje nije bilo ni traga ni glasa. Našao ju je na terasi, gde su dva računara za "rudarenje" kriptovaluta, i tamo je zatekao suprugu kako leži bez svesti.

Odmah je pozvao Hitnu pomoć, ali M. M. nije bilo spasa.

"Prvi rezultati iz istrage pokazali su da je preminula od strujnog udara, najverovatnije dok je pokušavala da namesti kabl računara", ispričao je izvor iz istrage i dodao da je telo prevezeno na obdukciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: