Vučić o uvođenju kovid-propusnica: Slušaćemo struku, ali...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, na pitanje o kovid-propusnicama, odgovorio da će se o tome konsultovati sa strukom, ali da se mora poštovati ustav.

Izvor: B92

Subota, 14.08.2021.

11:28

Vučić o uvođenju kovid-propusnica: Slušaćemo struku, ali...
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Na pitanje šta kaže na predloge virusologa Milanka Šeklera i epidemiologa i člana Kriznog štaba Predraga Kona o uvođenju kovid propisnice za one koji su se vakcinisali ili su testirani kao negativni na kovid, rekao da je to teško pitanje.

"Mi ćemo da slušamo i Kona i Šeklera, ali moramo da razmišljamo o poštovanju ustava", rekao je Vučić. "Svakako ne možemo da se unervozimo samo zbog toga što nama lično nešto ne odgovara. Mi ćemo slušati struku i razgovarati šta je to što možemo, a šta ne možemo da uradimo", rekao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: