RHMZ: I danas

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo. Na jugu i istoku po podne, uz lokalni razvoj oblačnosti, moguća kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.08.2021.

07:25

RHMZ: I danas
Tanjug/MILOŠ MILIVOJEVIÆ

Vetar će biti slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura biće od 14 do 21 C, a najviša dnevna od 30 do 34 stepena C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplo, uz slab i umeren, severni i severozapadni vetar. Jutarnja temperatura oko 21 C, a najviša dnevna temperatura oko 32 stepena C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji se za dane vikenda i sve do utorka očekuje pretežno sunčano i veoma toplo. Temperatura će biti iznad prosečnih vrednosti, u većini mesta od 34 do 37 C.

Zatim, do kraja perioda svežije, sa prolaznim naoblačenjima koja će usloviti mestimično kišu, kratkotrajne pljuskove i grmljavinu, najpre na severu zemlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: