Kombi sa migrantima sleteo sa puta, ima mrtvih VIDEO/FOTO

Kombi koji je prevozio više od 30 putnika, za koje se veruje da su ilegalni migranti, sleteo je sa puta u južnom Teksasu.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 05.08.2021.

07:54

Kombi sa migrantima sleteo sa puta, ima mrtvih VIDEO/FOTO
Foto: Tanjug/Delcia Lopez/The Monitor via AP

Tom prilikom je poginulo 10 osoba, uključujući i vozača.

Kombi je skrenuo sa autoputa oko 80 kilometara severno od Mekalena, i udario u metalni stub oko 16 sati po lokalnom vremenu, a u sudaru su poginuli vozač i devet putnika, dok je preostalih 20 putnika prevezeno u lokalne bolnice, a neki od njih nalaze se u kritičnom stanju, saopšteno je iz odeljenja za javnu bezbednost u Teksasu, prenosi Rojters.

Nesreća se dogodila nekoliko kilometara od kontrolne tačke američke granične policije, a prema dostupnim informacijama sumnja se da su putnici bili ilegalni migranti i teksaške vlasti sa meksičkim konzulatom rade na identifikaciji žrtava.

Kombi koji je prevozio putnike nije imao sedišta i u njemu se nalazilo dvostruko više osoba nego što je to dozvoljeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: