Đurić poručio šefu Kabineta Vjose Osmani: "Nije lepo širiti laži"

Berim Vela, šef Kabineta Osmanijeve napisao je na Tviteru kako je predsednica tzv. Kosova imala dva bilateralna susreta, dok se Vučić sastaje samo sa Dodikom.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.08.2021.

13:10

Đurić poručio šefu Kabineta Vjose Osmani:
Printskrin: TV Prva/ arhiva

"Od preuzimanja funkcije u aprilu 2021. godine, predsednica Vjosa Osmani imala je dve bilateralne posete Estoniji i Austriji radi promovisanja evroatlantskog puta Kosova", napisao je i dodao.

"U isto vreme, predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije imao bilateralnu posetu inostranstvu. Umesto toga, stalno se sreće sa Dodikom i izaziva napetosti u regionu", napisao je Vela.

Đurić odgovorio: "Nije lepo širiti laži"

Odmah je usledio odgovor ambasadora Srbije u Vašingtonu Marka Đurića koji je konstatovao da Vela širi netačne informacije.

"Nije lepo širiti laži, gospodine Vela. Od sastanaka sa Makronom, Zemanom, Babišom, Pahorom, Radevim, Zaevom, Ramom, do poseta Behreinu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, kao i Bosni i Hercegovini... Za samo nekoliko meseci predsednik Vučić je imao više sastanaka i poseta nego što će vaša predsednica imati tokom celog svog mandata", napisao je Đurić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: