"Spreman sam da idem na poligraf" VIDEO

Aleksandar Vučić je najavio da će u njegovo i ime ministra Aleksandra Vulina neko podneti krivične prijave za slučaj Belivuk.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.08.2021.

20:12

Printskrin: TV Prva

Potvrđeno je da će to biti Vučević i Komlenski.

Razlog za taj potez jeste to da građani u sudskom postupku jasno vide sve dokaze u vezi sa tim ko i zašto laže u slučaju Belivuk, sve pipke mafijaške hobotnice, spregu monstruoznog kriminalnog klana sa raznim političkim i drugim centrima moći, precizira Vučević.

"Doneli smo odluku. Kao i u slučaju Jovanjica, podnećemo krivičnu prijavu protiv nas. Naći ćemo nekog od naših kolega to da uradi, kako bi izneli sve što su rekla ta lica, ali i tajkunski političari", rekao je juče Vučić.

Reagujući na tvrdnju ministra odbrane da je FBI učestvovao u praćenju Belivuka, Vučić je objasnio da ta služba nije ništa uradila u istrazi već da je samo obavestila naše službe o aplikaciji ANOM, za koju su kriminalci mislili da je sigurna, a bila je pod kontrolom CIA.

Vučić je objasnio da su na slučaju Belivuka radile samo naše službe i da im se zahvaljuje na tome što su uradili.

On je dodao da je spreman da se podvrgne poligrafskom ispitivanju kako bi odgovorio da li se ikada video sa Belivukom i Miljkovićem.

Opširnije u video prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: