Na bazenu u Novom Pazaru povređen muškarac; Propao kroz betonsku ploču

Novopazarac A. Š. lakše je povređen prilikom pada u rupu kada se ispod njega obrušila betonska ploča na Gradskom bazenu.

Izvor: Blic

Nedelja, 01.08.2021.

17:57

Na bazenu u Novom Pazaru povređen muškarac; Propao kroz betonsku ploču
Foto: Bohbeh/Shutterstock

On je tom prilikom zadobio povrede noge, vrata i glave, a nakon ukazane pomoći u Opštoj bolnici, otpušten je na kućno lečenje.

"Sve se desilo u sekundi, srećom nije bilo neko dete, nego sam ja propao. Dobro sam, dešavaju se ovakve stvari, neću nikoga teretiti", kratko je poručio povređeni.

Gradski bazen je posle nesreće, koja se desila oko 12 časova, ispražnjen, a zbog sanacije i provere ostatka kompleksa, nije radio.

Zakupci su rekli da žale zbog nesreće, a kupačima poručuju da će bazen već u ponedeljak nastaviti sa radom.

"Došlo je do propadanja betonske ploče na kojoj je nažalost u tom trenutku bio jedan mladić koji je upao u rupu duboku oko metar i trideset centimetara. Ništa nije ukazivalo da do toga može doći. Sve smo proverili i naši posetioci ne treba da imaju bilo kakav strah. Sve je u redu, bazen je u potpunosti bezbedan", istakli su zakupci Gradskog bazena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: