Hitno evakuisan tržni centar "Ada mol"

OKO 11.30 časova, posetioci tržnog centra Ada Mal su evakuisani.

Izvor: B92

Subota, 31.07.2021.

12:45

Hitno evakuisan tržni centar
antiksu/Depositphotos/Ilustracija

Obaveštenje o evakuaciji je stiglo od građana koji su se našli u blizini videvši gužvu koja se napravila ispred tržnog centra, prenosi stranica "Moj_Beo_grad".

"Trenutno je evakuacija svih posetioca tržnog centra Ada Mall. Aktivirao se protivpožarni alarm", napisao je jedan od građana.

Iz tržnog centra kažu da je u pitanju bila lažna dojava, drugi detalji još nisu poznati.

Kako se nezvanično saznaje od zaposlenih u ovom beogradskom tržnom centru, alarm se oglasio zbog požara koji je izbio u bioskopu koji se nalazi na poslednjem spratu Ada mola.

Kako navode, s obzirom na to da je reč o malom požaru koji je na vreme primećen, intervencija vatrogasaca nije bila potrebna, već je on odmah ugašen. Kupci su, nakon što se alarm uključio, brže-bolje krenuli ka izlazu, a u tržni centar je moglo slobodno da se uđe već pola sata kasnije.

Na pitanja šta se desilo danas u Ada molu i zbog čega je protivpožarni alarm aktiviran, iz ovog tržnog centra nije bilo zvaničnih odgovora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: