I danas gužve: Najgore na Horgošu, Gradini i Preševu

Na graničnim prelazima Horgoš i Gradina, na izlazu iz zemlje, zadržavanje za putnička motorna vozila je oko dva sata, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Izvor: Tanjug
Podeli
Ilustracija: Shutterstock/Andrej Safaric
Ilustracija: Shutterstock/Andrej Safaric

Prema informacijama Uprave granične policije, u 17:30, na ulazu u zemlju putnička vozila najduže čekaju na prelazu Preševo, takođe dva sata.

U suprotnim smerovima, na istim graničnim prelazima manja su čekanja. Tako je, na ulazu u zemlju, na Horgošu, zadržavanje za putnička motorna vozila oko 60 minuta, a na Gradini 30 minuta, dok je na izlazu iz zemlje, na Preševu, zadržavanje za PMV i autobuse oko 40 minuta.

Na graničnom prelazu Šid, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je oko 90 minuta, a na Batrovcima, na ulazu i izlazu zadržavanje za putnička motorna vozila je oko 60 minuta.

Na Kelebiji, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je oko 60 minuta, dok je na prelazu Horgoš 2, na ulazu i izlazu, zadržavanje oko 90 minuta.

Na prelazu Špiljani, na ulazu i izlazu, čeka se oko 30 minuta, a na Kotromanu, na ulazu i izlazu, čeka se oko 40 minuta, a na prelazu Gostun, na ulazu i izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je oko 45 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 196 idi na stranu