Nastavljen "Gnev"; Policija pronašla drogu, bombu i mačetu u dve odvojene akcije

Policijska akcija "Gnev" je nastavljena u Užicu i uhapšena je jedna osoba zbog proizvodnje, nošenja i prometa eksplozivnih materija i droge.

Izvor: B92

Petak, 30.07.2021.

15:55

Nastavljen
Foto: RINA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu, u okviru akcije "Gnev", uhapsili su B. P. (32) iz Užica, zbog sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, u stanu B. P. zaplenila ručnu bombu, mačetu, nož, kao i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci i vagicu za precizno merenje.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Takođe, u odvojenoj akciji "Gnev" policije iz Užica, uhapsili su M. H. (61) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je u pretresu stana osumnjičene pronašla manju količinu materije za koju se sumnja da je amfetamin.

M. H. je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: