Policija u Požarevcu isključila pet vozača iz saobraćaja; vozili drogirani i pijani

Požarevac -- U Požarevcu su četvorica vozača i jedan motociklista isključeni iz saobraćaja jer su vozili pod dejstvom psihaktivnih supstanci i alkohola.

Izvor: Tanjug
Podeli
Shutterstock/ToskanaINC
Shutterstock/ToskanaINC

Pripadnici saobraćajne policije u Požarevcu su tokom redovne kontrole prethodnih dana isključili su iz saobraćaja motociklistu koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i alkohola, kao i četvoricu vozača koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola, saopštio je danas MUP.

Policija je redovnu kontrolu sprovodila od 26. do 30. jula. Policija je u Žabarima, neposredno posle ponoći, zatekla mladića (22) koji je vozio motocikl bez vozačke dozvole za tu kategoriju, pod dejstvom kokaina i sa 1,81 promil alkohola u organizmu.

Takođe, u Požarevcu je iz saobraćaja isključen vozač "alfa romea" (38) koji je upravljao automobilom sa 2,13 promila alkohola u organizmu, dok je vozač "opel antare" (34) zatečen da upravlja sa 1,45 promila alkohola.

Saobraćajna policija u Kučevu i Malom Crniću zaustavila je dvojicu vozača (46) i (27) koji su automobilima marke "zastava" i "folksvagen" upravljali sa 1,45, odnosno 1,39 promila alkohola u organizmu.

Svi vozači su zadržani do 12 sati i protiv njih su podnete prekršajne prijave po Zakonu iz bezbednosti saobraćaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 136 idi na stranu