Nemica se otrovala alkoholom u Hrvatskoj i umrla

Nalazom obdukcije i toksikološkim veštacenjem utvrđeno je da je 47-godišnja nemacka državljanka u gradu Krku umrla zbog akutnog trovanja alkoholom

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 29.07.2021.

12:33

Nemica se otrovala alkoholom u Hrvatskoj i umrla
Ilustracija: Depositphotos/dechevm

Lokalna policija je saopštila da je privedeni Nemac krivično prijavljen, jer nije pružio pomoć,

Utvrđeno je da je u krvi imala 3,6 promila alkohola i da je umrla dva dana pre nego što je policija, po dojavi, pronašla njeno telo, prenela je Hina. Policija je 27. jula uveče obaveštena o pronalasku tela žene u apartmanu u gradu Krku. U apartmanu je policija zatekla i 46-godišnjeg nemackog državljanina.

On je uhapšen i priveden pod uticajem alkohola u koncentraciji od 2,9 promila. Kriminalistickim istraživanjem je utvrđeno da nije pomogao ženi, pa je krivična prijava protiv njega podneta merodavnom državnom tužilaštvu.

Policija je saopštila da se istraga nastavlja kako bi se otkrile sve okolnosti ovog nesrećnog dogadaja, saopštila je policija. U prvom obaveštenju o ovom događaju policija je navela da je reč o ubistvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: