Pet osoba ubijeno u pucnjavi u Kaliforniji; među njima i jedan policajac

Jedan policajac i još četiri osobe ubijeni su za vikend tokom pucnjave u jednoj kući u dolini San Hoakin u Kaliforniji, potvrdile su danas američke vlasti .

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.07.2021.

20:35

Pet osoba ubijeno u pucnjavi u Kaliforniji; među njima i jedan policajac
Ilustracija: Depositphotos/ zeferli@gmail.com.jpg

Među ubijenima su i osumnjičeni napadač i tri osobe iz kuće koje su očigledno bile žrtve naoružanog napada, saopštila je policija, prenosi AP.

Vlasti su potvrdile i da je još nekoliko policajaca ranjeno tokom nasilja u nedelju popodne u Vasku, maloj seoskoj sredini severozapadno od Bejkersfilda.

Prema prvim izveštajima, policajci koji su intervenisali zbog prijave pucnjave u kući našli su se na meti napadaća, ali bez posledica, a nakon toga je intervenisao tim specijalaca i jedan od njih je smrtno ranjen dok su se približavali objektu.

Drugi detalji ovog incidenta još nisu poznati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: