RHMZ najavio za veći deo zemlje: U naredna dva sata FOTO

Naredna 2 časa iznad Srema, Banata, zapadne ih krajeva zemlje, Braničevskog okruga i na području Beograda biće promenljivo oblačno.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.07.2021.

07:42

RHMZ najavio za veći deo zemlje: U naredna dva sata FOTO
Ilustracija: Depositphotos/chaoss

Povremeno uz kratkotrajnu kišu ili lokalni pljusak.

U zapadnoj i jugozapadnoj Srbiji, Vojvodini, Šumadiji, Braničevu i na području Beograda to vreće će pratiti povremeni kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak.

U košavskom području će duvati umeren i jak jugoistočni vetar, koji će na jugu Banata imati i udare olujne jačine i više od 17 metara u sekundi.

RHMZ je izdao i upozorenje da će do kraja jula biti veoma toplo vreme sa najvišom temperaturom od 34 do 39 stepeni. Meteorolozi su najavili da će danas u Srbiji biti pretežno sunčano i veoma toplo. Posle podne i uvece uz promenljivu oblacnost u severnim, zapadnim, centralnim i jugozapadnim predelima, ponegde kratkotrajna kisa ili pljusak sa grmljavinom.

Vetar slab, u kosavskom području umeren i jak, juzni i jugoistocni. Najniza temperatura od 13 na jugoistoku Srbije do 24 C na jugu Banata, a najviša od 34 do 37 stepeni Celzijusa. I u Beogradu veoma toplo. Veći deo dana pretezno suncano, kasnije posle podne u pojedinim delovima grada uz promenljivu oblacnost moguca je kratkotrajna kisa ili pljusak sa grmljavinom.

Vetar umeren, povremeno jak, jugoistočni. Najniža temperatura oko 23 stepeni, a najvisa oko 36 stepeni.
Foto: RHMZ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: