Gužve na graničnim prelazima: Čeka se od 20 do 180 minuta

Beograd -- Na graničnim prelazima očekivana zadržavanja za putnička vozila su od 20 do 180 minuta, saopštilo je večeras JP ''Putevi Srbije''.

Izvor: Tanjug
Podeli
Shutterstock/Marian Weyo/Ilustracija
Shutterstock/Marian Weyo/Ilustracija

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15, na graničnom prelazu Horgoš, zadržavanje na ulazu za putnička motorna vozila i autobuse je 60 minuta, na graničnom prelazu Gradina, zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je 20 minuta, na graničnom prelazu Gostun, zadržavanje na izlazu/ulazu za putnička motorna vozila je 30 minuta.

Na graničnom prelazu Jabuka, zadržavanje na izlazu/ulazu za putnička motorna vozila je 30 minuta, na graničnim prelazima Špiljani i Kotroman, zadržavanje na ulazu i izlazu za putnička motorna vozila je 40 minuta, na graničnom prelazu Preševo zadržavanje na ulazu i izlazu za putnička motorna vozila je 90 minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci zadržavanje na ulazu za putnička motorna vozila je 180 minuta, a na izlazu 120 minuta, dok je na graničnom prelazu Šid zadržavanje na ulazu za putnička motorna vozila 120 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila, dodaju iz ''Puteva Srbije''.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 196 idi na stranu