Krivokapić dobio upozorenje: Ili to ili protesti

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević izjavio je danas da će u septembru organizovati proteste protiv vlade Zdravka Krivokapića.

Izvor: B92
Podeli
Ilustracija: patrice6000/ Shutterstock
Ilustracija: patrice6000/ Shutterstock

On je na sednici Odbora za bezbednost i odbranu skupštine Crne Gore podsetio da su poslanici DF-a poručili Krivokapiću da ukoliko nastavi sa isključivom politikom, ignorišući činjenicu da je 27 poslanika za novu Vladu i novog premijera, i da će organizovati proteste kako bi on "vratio loptu", prenosi portal Vijesti.

"To je kao fudbalska utakmica u kojoj je on odneo loptu kući i popeo je na tavan (peter). Mi smo mu poslali poruku da, ukoliko nešto ne promeni, da ćemo sa narodom koji ga je izabrao, tražiti od njega i poći da vrati tu loptu sa petra, ili da je mi skinemo. U figurativnom smislu. Ne mislim da mu idemo direktno na kuću, ali mislim da, verovatno u septembru organizujemo proteste protiv ovakvog jednog poimanja demokratije i doživljaja svega onoga što je na spoljnom i unutrašnjem planu realizovano", kazao je Knežević.

On je rekao da je sledeće što ga interesuje šverc cigareta i podsetio da je, kada je Nebojša Medojević iz Pokreta za promene (PzP) inicirao saslušanje zbog šverca cigareta i mogućih veza državnog vrha i ljudi iz sistema sa švercerskim kanalima, "premijer Krivokapić to označio kao udar na njega", iako niko nije imao nameru da "isleđuje gospodina Krivokapića".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 166 idi na stranu