Mali: Koljač i ubica predstavljaju kao kredibilni sagovornici?; Neće moći

Član Predsedništva SNS Siniša Mali izjavio jutros da je opasna situacija jer se koljač i ubica predstavljaju kao kredibilni sagovornici.

Izvor: B92

Petak, 23.07.2021.

08:51

Mali: Koljač i ubica predstavljaju kao kredibilni sagovornici?; Neće moći
Tanjug/Zoran Žestiæ

On je rekao da u Srbiji postoji grupa medijskih tajkuna, bande ubica i koljača koji su se organizovali i misle da mogu da vladaju.

"Ko se suprotstavlja tim tajkunima? Aleksandar Vučić. Da budemo iskreni, imate koljača i ubicu koji vam postaje kredibilan sagovornik. To je opasna stvar", rekao je ministar Mali.

Smatra i da taj deo političke scene koji stoji iza Veljka Belivuka i njegove kriminalne grupe želi da sruši Vučića i da obesmisle sve ono što se do sada u Srbiji uradilo.

"Mi ne želimo da nam tajkuni odlučuju šta će biti, već građani Srbije, a jedina osoba koja se protiv toga bori je Vučić, koji ne želi da se to dogodi. To je s jedne strane kompleksno, ali s druge prosto. Oni žele da se vrate na vlast. Neće moći", istakao je Mali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: