Srebriću 30 godina robije zbog ubistva radnice pumpe

Viši sud u Beogradu osudio je danas na 30 godina zatvora Miloša Srebrića zbog ubistva.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.07.2021.

15:08

Srebriću 30 godina robije zbog ubistva radnice pumpe
Ilustracija: Depositphotos/ suwannar1981.gmail.com

Naime, on je bio optužen da je 25. maja 2017. godine prilikom pljačke benzinske pumpe "NIS Petrola" u Velikom Mokrom lugu, ubio radnicu Kristinu Kaplanović (20).

Srebrić je osuđen zbog krivičnog dela teško ubistvo i danas mu je produžen pritvor. Drugooptuženi u ovom slučaju Stefan Rokvić osuđen je na godinu dana kućnog zatvora zbog neprijavljivanja ovog krivičnog dela.

Ovo je prvostepena presuda na koju i odbrana i tužilaštvo imaju pravo da ulože žalbe. U pucnjavi na pumpi ranjen je i Darko Stankov, koji je rekao da se nalazio pored Kristine kada ju je Srebrić ubio.

On je svedočio da je Srebrića kao ubicu prepoznao na osnovu zalizaka, obrva i očiju.

Srebrić uhapšen nakon višemesečne potrage, pod sumnjom da je prilikom pljačke pumpe pucao Kaplanovićevoj u glavu, koja je od zadobijenih povreda preminula četiri dana kasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: