Rade Basta: Vučić je javno objavio rat mafiji

Direktor JKP Beogradskih elektrana Rade Basta oglasio se povodom neosnovanih optužbi kriminalizacije Srbije koje su se pojavile danas u medijima.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.07.2021.

17:06

Rade Basta: Vučić je javno objavio rat mafiji
Foto: JKP Beogradske elektrane

On je rekao da ne treba dopustiti diskreditaciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je javno objavio rat mafiji.

"Smatram da ne treba dopustiti diskreditaciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je javno objavio rat mafiji...Po već uigranom scenariju laži i manipulacija počeli da prave pokretne mete od članova predsednikove porodice, da ih dovode u vezi sa osuđivanim tajkunima i narko-dilerima, iznose razne bljuvotine i laži. Pozivam tužilaštvo da radi svoj posao u skladu sa zakonom, ovde se ne radi samo o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, nego o svim građanima Srbije. Ne sme se dozvoliti da se šire paušalno priče rekla kazala. Poručujem još jednom da nadležni organi i tužilaštvo moraju rade svoj posao u skladu sa Zakonom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: