CarGo: Cela izjava je jedna velika obmana

Kompanija "CarGo Technologies" saopštila je da najoštrije demantuje navode iz transkripta saslušanja Veljka Belivuka optuženog za brojna ubistva.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Kao što su građani Beograda 12 dana bili taoci taksi kartela tokom njihovog štrajka, ne smemo da dozvolimo da građani Srbije budu taoci obmana i spinova kriminalnih grupa.

Kako verovati bilo kojoj rečenici iz ovog navodnog iskaza u kome Belivuk navodno kaže da je uticao na taksiste da se štrajk protiv "CarGo" ne održi, kada je štrajk održan.

Ne samo da je održan, već je trajao 12 dana.

To pamte svi Beograđani jer je ceo grad bio blokiran.

Jasno je da ceo iskaz pada u vodu, kao što je jasno i očigledno da Belivuk ne zna o čemu priča jer firma koja se pominje nije "CarGo" već jedna strana kompanija koja više ni ne posluje u Srbiji.

Ako je sve to što piše istina, koliki je uticaj predsednik imao na njega kada su taksisti 12 dana blokirali grad?

Takođe, demantujemo, po ko zna koji put da ni Ana Brnabić ni njen brat nemaju nikakve veze sa razvojem "CarGo" softvera, radom kompanije niti imaju bilo kakve vlasničke ili bilo kakve druge veze, posredne ili neposredne.

Na kraju, postavlja se pitanje čije je ovo saslušanje koje je objavljeno?

Da li su ovo reči onoga ko je iza njih potpisan ili je to zapravo dotureni iskaz otpisanih doušnika iz države koji su sama srž ovog kriminalnog klana.

Cela izjava je samo jedna velika obmana i mi ćemo je isključivo kao takvu tretirati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 185 idi na stranu