"Možda bi neko i poverovao da vaš brat Velja nije rekao da nema veze sa onolikim ubistvima" FOTO

Vladanka Malović, šefica informativne službe SNS, takođe reagovala na tekst koji je objavio Krik.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.07.2021.

11:23

Pedja Milosavljevic/ Starsport

"Kada dobiješ ceduljicu od stvarnih zaštitnika koga da predstaviš kao saradnika, a koga kao protivnika, pa ga trapavo izvedeš, prilično je žalosno", napisala je ona na svom Instagram profilu.

"Ali, lepo je da se vidi ponovo odakle vetar duva i čiji je Belivuk bio izvršilac. P.C. Ovi što su planirali da postanu gospodari Srbije još jednom su pokazali da su mnogo bahati i bolesni, ali i veoma glupi. Možda bi neko i poverovao u vašu režiju da vaš brat Velja nije rekao da nema veze sa onolikim monstruoznim ubistvima", napisala je Malović na Instagramu.

Malović se u međuvremenu oglasila saopštenjem povodom članka "Krika".

"Samo politički lešinari koji su opljačkali i razarali Srbiju poput Đilasa, Tadića i njihovih patrljaka Obradovića, Jeremića, Lutovca i pokreta pedofila snažno podržani od strane njihovih tajkunskih medija u najvećim mafijaškim koljačima mogu da traže spas za opstanak na političkoj sceni", rekla je Malović.

"Svaka pomisao da ta opskurna skupina ima bar malo političke svesti i razuma danas je pala u vodu činjenicom da okorelog kriminalca i njegovu kriminalnu grupu koji su sakatili i mleli ljude predstavljaju kao relevantnu gospodu šireći njihove laži. Sama činjenica da izjave koljača i ubica citiraju i dalje razrađuju samo da bi predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu satanizovali jer mu normalnom, demokratskom, političkom borbom ne mogu ništa predstavlja novi nivo dna", dodala je ona.

Malović je kazala i da "ako se neko pitao zašto o Đilasu, Tadiću, Obradoviću, Jeremiću i sličnima narod Srbije misli sve najgore najbolje pokazuje današnji dan", i dodala da je njima "čak ekipa koja muči, sakati, melje ljude savršen koalicioni partner u borbi protiv Vučića samo da bi došli na vlast".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: