Osumnjičeni da je Belivukov saradnik pušten iz pritvora

V. V, koji je zimus uhapšen zbog sumnje da je navodno pripadnik kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, pušten je u utorak iz pritvora.

Izvor: B92

Sreda, 21.07.2021.

15:45

Osumnjičeni da je Belivukov saradnik pušten iz pritvora
Ilustracija: Depositphotos/ia_64

On je pušten na osnovu rešenja Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu.

Ostali pripadnici grupe, koliko je poznato, nalaze se u pritvoru. Organizovana kriminalna grupa Belivuka i Miljkovića od skoro 30 uhapšenih članova, tereti se za zločinačko udruzivanje, pet ubistava, trgovinu drogom, nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, a od prvog proširenja istrage u maju mesecu, četvorica njih su pod sumnjom i za otmice.

Belivuku, Miljkoviću i većini pripadnika grupe šestesečni pritvor ističe 2. avgusta. Do tada se očekuje da će tužilaštvo za organizovani kriminal podići optužnicu protiv ove grupe, te da će sud i dalje njenim pripadnicima produžiti pritvor.

Protiv Belivuka, Miljkovića i ostalih dvadesetak pripadnika njihove organizovane kriminalne grupe istraga je pokrenuta u februaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: