Miroslav Škoro podneo ostavku

Miroslav Škoro podneo je danas ostavku na mesto predsednika parlamentarnog opoziconog Domovinskog pokreta i na sve stranačke funkcije.

Izvor: B92

Utorak, 20.07.2021.

15:16

Miroslav Škoro podneo ostavku
EPA-EFE/ DANIEL KASAP

Škoro je na svom profilu na Fejsbuku objavio da se iz ličnih razloga odriče prava da bude biran na dužnosti i u tela Domovinskog pokreta.

"Ostavku podnosim jer smatram da je sazrelo vreme da Domovinski pokret nastavi svoje uspešno političko delovanje pod drugim, novim rukovodstvom. Ponosan sam što smo uspeli da formiramo političku stranku DP, koju je hrvatski narod prepoznao kao opciju koja želi, može i zna da očuva hrvatske nacionalne interese, vrednosti koje su utkane u naše državne i narodne temelje....", naveo je, između ostalog, Škoro u ostavci.

Dodao je da će ostati i dalje, kako navodi, verni član stranke i da će svojim učešćem u njenom radu i svim pratećim aktivnostima doprinositi ostvarenju stranačkih interesa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: