Novine: "Erdogan u ofanzivi za nezavisno Kosovo"; "Četvrti talas korone ozbiljno preti"

Sutrašnje novine pišu o Erdoganovoj ofanzici za priznavanje nezavisnosti tzv. Kosova, o četvrtom talasu koronavirusa i o Novaku Đokoviću.

Izvor: B92

Utorak, 20.07.2021.

22:13

Novine:

"Politika" piše o Erdoganovoj ofanzivi za nezavisno tzv. Kosovo, kao i o Olimpijskim igrama i rigoroznim uslovima za izveštavanje sa najvećeg sportskog događaja.

"Večernje novosti" su naslovnu stranu posvetile Novaku Đokoviću i njegovom odlasku u Tokio i opasnostima kojima se izlažu nevakcinisani građani.
"Blic" piše o četvrtom talasu koronavirusa i o tome koja su zanimanja bila najprimamljivija budućim studentima u Srbiji.
"Kurir" je naslovnu stranu posvetio novim saznanjima o zločinima Veljka Belivuka i njegove ekipe, kao i Novakovom odlasku u Tokio.
"Alo" piše o o izborima koji bi trebalo da se održe na proleće, prema njihovim saznanjima i o zločinima Veljka Belivuka i njegovih ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: