Nevreme opustošilo deo Srbije: "Samo smo molili Boga" FOTO

Snažno nevreme, praćeno jakim vetrom, obilnom kišom i gradom slabijeg intenziteta pogodilo je Topolu.

Izvor: RINA

Ponedeljak, 19.07.2021.

08:35

Nevreme opustošilo deo Srbije:
Foto: RINA

Velika šteta pričinjena je na lokalnim putnim pravcima, kao i na zasadima voća i povrća.

"Odjednom su se nadvili sivi i crni oblaci, mislili smo da će voda odneti sve pred sobom. Grad je padao desetak minuta, sa kišom, štete ima na voću i povrću, olujni vetar je skidao crepove sa kuća, bilo je strašno. Kiša je padala, što se kaže i zemlji je bila teška, odavno nije bilo kao sada, samo smo molili Boga da što pre prođe oblak", kažu za RINU meštani sela Blaznava.

Zbog olujnog nevremena u nekoliko sela ove opštine bilo je otežano snabdevanje električnom energijom.

Na deonici puta Topola – Rudnik u selu Manojlovci kao posledica olujnog vetra i obilne kiše izvalilo se stablo koje se nalazilo neposredno pored glavnog puta.
"Drvo je palo preko cele širine puta, nismo mogli da prođemo a krenuli smo prema Rudniku. Vrlo brzo se stvorila kolona vozila iz oba pravca, morali smo da pozovemo obližnje meštane da iseku drvo i pomere sa puta, sreća pa u trenutku kada je palo stablo nije bilo automobila u blizini", priča Jovan Nikolić koji je prolazio tom deonicom neposredno nakon što je drvo palo.

Posle kraće pauze, saobraćaj na ovoj izuzetno frekventnoj deonici je ponovo uspostavljen.
Foto: RINA
Foto: RINA

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: