Prikazane nove fotografije žrtava Velje Nevolje: "Ovo su ubice i ološ. Ne zaslužuju slobodu - nikada"

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin večeras je prikazao delić novih fotografija žrtava Velje Nevolje.

Izvor: B92

Nedelja, 18.07.2021.

22:06

Prikazane nove fotografije žrtava Velje Nevolje:
Printskrin: TV B92/arhiva

Ove fotografije pokazane su i porodicama žrtava Velje Nevolje, a Vulin je rekao, kako su neki, nakon ovih fotografija i povraćali.

"Ovo su ubice i ološ kakav ne zaslužuje da nikada izađe na slobodu. Ovo što ste videli, pokazano je porodicama. Neki su povraćali, neki su odbijali da gledaju, neki su govorili da to nije istina", itakao je on. Rekao je da je ovo samo delić svega i da nažalost, toga ima mnogo više. "Sve ovo što vidite, govori ko su ovi ljudi. Inače, ovo su sve navijači Partizana. Svi poklani su navijači Partizana", dodao je Vulin. Podsetimo, u toku ove nedelje, pripdnici SBPOK uhapsili su Bojana Hrvatina kao člana organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka. Hrvatin je uhapšen u Beogradu nakon operativnog rada i prikupljenih materijalnih dokaza. Inače, Veljko Belivuk i pripadnici njegove grupe su ponovo privedeni na saslušanje zbog proširenja istrage za još dva ubistva, pored onih za koje se već vodi postupak.

Dok se većina brani ćutanjem, Marko Miljković odlučio je da progovori, koji je označen kao drugi član ove grupe. Prema navodima medija, Miljković je rekao da mu je sve namešteno, a kao krivce navodi inspektore. Dodaje se i da Miljković i dalje ima informacije o tome ko i šta radi u MUP-u.

"Dugo taj klan traje, predugo su postojali. Sada su u zatvorima, gde im je mesto i neće izaći do kraja svog života. To su zaslužili! Nama stižu pretnje, oni će učiniti sve. Nema trgovine, naš odgovor je istina! Ja znam da će na Aleksandra Vučića krenuti preko njegove porodice. Da će izmišljati laži o njegovoj deci, da je loš otac, da je loš muž... Za mene će pričati da sam narkoman, za mene će pričati da moja deca nisu moja deca, kako se ja poznajem sa ovim ubicama. Sve u oni to nama stavili do znanja, samo da mi "zaboravimo" neke "sitnice", koga su ubili i šta su radili! Nema zaborava! I iz SNS-a to znaju i sada se plaše da će ih ovi ljudi spomenuti. I gospodin Spasić zna da će braniti one s kojima su bili u vezi, tako što ih neće spominjati ili će govoriti protiv njih. Mi znamo da će biti takvih, i spremni smo na to. Predsednik Vučić je spreman na to! Biće raznih napada", zaključio je Vulin gostujući u emisiji "Hit Tvit" na TV Pink.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: