Sramne uvrede sa tzv. Kosova srpskom ministru: "Štene devedesetih. Odvratan"

Šef kabineta kosovske predsednice Vjose Osmani Bljerim Velja izjavio je da Aleksandar Vulin služi predsedniku Vučiću istom posvećenošću kao i Miloševiću.

Izvor: Kosovo online

Utorak, 06.07.2021.

22:15

Sramne uvrede sa tzv. Kosova srpskom ministru:
Deposit/Yarr65

Nakon što je Vulin reagovao na izjavu Osmani u intervjuu za nemački list Špigl da "Srbija treba da padne na kolena i da su Srbi na Kosovu počinili genocid", rekavši "da Osmanijeva ima obraz, kao što ima stomak, za laži koje izgovara, dugo bi klečala pred ’žutom kućom’ i Srbima ubijenim zbog trgovine organima...", Velja se oglasio objavom na Tviteru. "Štene Mire Marković tokom 1990.-ih u JUL-u, Aleksandar Vulin je glasnik primitivnog, nasilnog i seksističkog režima u Srbiji. Vulin služi svom sadašnjem gospodaru Aleksandru Vučiću istom energijom i posvećenošću kao što je služio Miloševiću. Odvratan!", naveo je u objavi Velja, preneo je "Kosovo onlajn".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: