Posle "bićeš obezglavljen", Grenelu stigli noževi i sekire FOTO

Bivši izaslanik Donalda Trampa za dijalog Ričard Grenel i dalje dobija preteće poruke preko društvenih mreža od osoba albanskog porekla.

Izvor: B92

Sreda, 30.06.2021.

09:50

Posle
EPA/EFE Chris Kleponis / POOL

Grenel je u utorak preko Instagrama dobio pretnju od jednog Albanca da će biti obezglavljen, da će ga eliminisati čim dođe u Albaniju, kao i da Albanci ne zaboravljaju kada nešto obećaju.

Nove pretnje, o kojima je Grenel obavestio svoje pratioce, dobio je od jednog Albanca koji mu je napisao da Albanci nisu zadovoljni sa njim i uz to mu poslao ikone noževa i sekire, kao i razne druge poruke.

Grenel nije naveo zbog čega je dobio preteće poruke, ali on je u ponedeljak srpskom narodu čestitao Vidovdan, jedan od najvećih srpskih praznika, što je izazvalo burne reakcije javnosti, ali i pojedinih prištinskih političara poput Vljore Čitaku i Bedžeta Pacolija koji su tvrdili da je to bila ne srpska već balkanska vojska koja se borila protiv Osmanlija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: