Preminuo vodnik prve klase Vojske Srbije

Tokom realizacije planiranih vežbovnih aktivnosti na privremenom poligonu "Pešter", stariji vodnik prve klase Dejan Stojković iznenada je preminuo.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.06.2021.

18:37

Preminuo vodnik prve klase Vojske Srbije
Foto: Depositphotos, Bumble-Dee

Stojković, pripadnik Druge brigade Kopnene vojske, nalazio se u sastavu posade oklopnog borbenog vozila kada mu je pozlilo,

Njemu je na licu mesta pružena hitna medicinska pomoć, a zatim je helikopterom Vojske Srbije transportovan do Zdravstvenog centra „Studenica“ u Kraljevu, gde je pokušana reanimacija. I pored svih napora, lekari nisu uspeli da spasu život starijem vodniku prve klase Dejanu Stojkoviću.

Ministar odbrane i načelnik Generalštaba Vojske Srbije uputili su telegrame saučešća porodici Stojković.

Stariji vodnik prve klase Dejan Stojković je rođen 1982. godine u Prizrenu, a u Vojsci Srbije je bio od 2002. godine. Bio je oženjen i otac je dvoje dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: