Haos na prelazu Šid: Teretnjaci čekaju pet sati

Prema informacijama Uprave granične policije, na teretnim terminalima vozila čekaju i to na Batrovcima i Kelebiji 180 minuta, na prelazu Šid 300 minuta.

Izvor: Tanjug
Podeli
FOTO: Depositphotos, Artzzz
FOTO: Depositphotos, Artzzz

Dok se na Horgošu čeka 180 minuta.

Na početku leta očekuju nas pravi tropski dani sa visokim temperaturama, zbog čega Auto-moto savez Srbije preporučuje vozačima da izbegavaju najtopliji deo dana za putovanje i da kontrolišu vozilo, odnosno tečnost i pritisak u gumama.

AMSS u saopštenju o izmeni režima saobraćaja na pojedinim deonicama navodi da se od danas izvode radovi na deonici Vršac–Straža, a da će u toku izvođenja radova saobraćaj da se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju. Planirani rok završetka radova je 31. jul.

Do 25. juna izvodiće se radovi na redovnom održavanju puta od raskrsnice u centru Batajnice do raskrsnice državnog puta sa Novosadskom ulicom, a saobraćaj će se u tom periodu odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Alternativni putni pravac je lokalnim ulicama Vojačkom i Drage Mihajlovića, kao i Jovana Brankovića i Novosadskom. Radovi će biti obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Do 9. jula zbog radova na popravci kolovoza na auto-putu Novi Sad – Subotica na deonici između petlje Vrbas i petlje Feketići saobraćaj će biti preusmeren na kolovoznu traku koja vodi ka Novom Sadu, a koja je sada dvosmerna.

Takođe, saobraćaj će se odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom koja vodi ka Subotici, do isključenja sa auto-puta na petlju Feketić, kao i od uključenja na autoput sa petlje Feketić, kako bi učesnicima u saobraćaju bilo omogućeno uključenje i isključenje na petlji Feketić.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 226 idi na stranu