Siniša Mali: Drago mi je što je pravda pobedila FOTO

Drago mi je što je pravda pobedila. Ipak, želim da naglasim da mi titula nikad nije bila najvažnija, a mislim da nije ni građanima Srbije, piše Siniša Mali.

Izvor: B92
Podeli

Pročitajte još:

BU: Upravni sud poništio rešenje Odbora o doktoratu Malog

Kako dalje navodi ministar finansija Mali na svom nalogu na Instagramu, bio je najbolji student Ekonomskog fakulteta u Beogradu, ali isto tako poznaje mnoge ljude koji su veoma uspešni u svom poslu i sa srednjom školom.

"Završio sam magistraturu u SAD, bio najbolji student Ekonomskog fakulteta u Beogradu, ali isto tako poznajem mnoge ljude koji su veoma uspešni u svom poslu i sa srednjom školom. Zato su mi najvažniji znanje i sposobnosti da radim svoj posao, da vodim finansije naše zemlje i u vremenima krize, kao što je to bio slučaj u poslednjih godinu dana. Verujem da je to važno i građanima Srbije", ističe.

Dodao je: "Danas sam srećan jer sam dokazao da nisam ništa ukrao, baš kao što sam dokazao i u slučaju priče o 24 stana. Želim da moja deca znaju da njihov otac nije plagijator, a da građani Srbije znaju da imam znanje. To mi je mnogo važnije od titule, pogotovo posle toliko godina mukotrpnog procesa, lažnih optužbi i političkih napada".

Podsetimo, Upravni sud doneo je presudu kojom je poništeno rešenje Odbora za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu u slučaju doktorske disertacije Siniše Malog.

Poništeno je rešenje kojim je utvrđeno neakademsko ponašanje prilikom izrade doktorske disertacije Siniše Malog, a predmet je vraćen Odboru na ponovno odlučivanje, objavio je Beogradski univerzitet

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 113 idi na stranu