Mediji otkrili u kog Novopazarca je u Berlinu sasuta kiša metaka

Mediji u BiH otkrivaju ko je mladić iz Novog Pazara koji je upucan u Berlinu. "Spekuliše se da je povezan s klanom Velje Nevolje", piše "Avaz".

Izvor: Avaz.ba

Utorak, 22.06.2021.

09:38

Mediji otkrili u kog Novopazarca je u Berlinu sasuta kiša metaka
zeferli@gmail.com/depositphotos/ilustracija

U tekstu "Avaza" se navodi da je izrešetan Adis Bejtović (35), zvani Macan, iz Novog Pazara, koji je teško ranjen u pucnjavi koja se u nedelju uveče dogodila ispred jednog šiš-bara u Berlinu, a osim njega povrede su zadobila i dvojica njegovih sugrađana.

Kako prenose nemački mediji, kiša metaka ispaljena je na državljane Srbije u Ulici Miler, a napadač je u bekstvu. Kako se sumnja, glavna meta napadača bio je Adis Bejtović, čija je ekipa navodno u sukobu s kriminalnom grupom uhapšenog Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja.

"Ranjeni Pazarci su, kako se priča, prijatelji S. D. (40) iz Novog Pazara, koji je u decembru 2019. godine bio ranjen na Vračaru u Beogradu prilikom primopredaje narkotika. Kako se priča, njega je tada hicem iz vatrenog oružja pogodio pripadnik Belivukove 'navijačke' grupe i od tada su ove dve grupe u sukobu. Inače, pre toga su navodno korektno sarađivali", prenose mediji.

Kako prenose nemački portali, na trojicu muškaraca iz Novog Pazara ispaljeno je više od 29 hitaca, a Adisa je navodno pogodilo sedam, i to u gornji deo tela, uglavnom u grudi.

Sumnja se da je upravo Macan bio meta ove sačekuše, a da su dvojica njegovih prijatelja kolateralna šteta. Jedan od ranjenih je navodno iz Novog Pazara za Nemačku otišao pre samo nekoliko dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: