Nova pucnjava u Americi,troje poginulo u trgovačkom centru

Naoružani čovek ubio je policajca i još jednu osobu u trgovačkom centru u predgrađu Denvera, pre nego što ga je policija usmrtila.

Izvor: Tanjug

Utorak, 22.06.2021.

08:05

Nova pucnjava u Americi,troje poginulo u trgovačkom centru
Chalabala/Depositphotos

Policija je intervenisala po pozivu u 13:15 u ponedeljak zbog sumnjivog incidenta u blizini biblioteke u gradu Arvada, a oko 15 minuta kasnije stigao je poziv zbog ispaljenih hitaca i pogođenog policajca , saopštio je zamenik šefa policije Ed Brejdi na konferenciji za novinare, prenosi AP.

Prema saopštenju još jedna osoba, za koju se veruje da je na nju pucao napadač, prebačena je u bolnicu gde je preminula, a napadač je tokom razmene vatre sa policijom takođe pogođen i ubijen.

Vlasti nisu dale više detalja o ovom incidentu,kao ni identitete preminulih, ali su saopštile da se veruje da niko više nije bio umešan, iako je ranije policija navela da postoje dvojica osumnjičenih.

Pucnjava se dogodila u Arvadi, 10 kilometara od centra Denvera, u gradskoj četvrti u kojoj se nalaze prodavnice, restorani i druga preduzeća, a samo tri meseca nakon što je naoružani napadač pucao u supermarketu i ubio 10 ljudi, uključujući i policajca, u Bolderu, oko 32 kilometra od Arvade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: