Prvi više nije Beograd: Korona-brojevi najgori u Šumadiji

U Srbiji su u poslednja 24 sata registrovana još 72 slučaja koronavirusa, a šestoro ljudi je preminulo od posledica ove bolesti.

Izvor: B92

Utorak, 22.06.2021.

15:16

Prvi više nije Beograd: Korona-brojevi najgori u Šumadiji
Foto: Depositphotos/lightsource

Kragujevac je danas ponovo na prvom mestu po broju novoobolelih od koronavirusa - 17, a dvocifren broj novih slučajeva beleži još samo Beograd - 11.

U Čačku je registrovano šest novih slučajeva koronavirusa, a u Temerinu i Novom Sadu po tri zaražene osobe. Ostala naseljena mesta imaju manje od tri nova slučaja koronavirusa.

U poslednja 24 sata testirano je 9.249 osoba.

Kako je saopšteno, 18 osoba u Srbiji nalazi se na respiratorima, a 334 pacijenta su na bolničkom lečenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: