Putin: "Opasnost još nije prošla"

Ruski predsednik Vladimir Putin priznao je danas da se epidemiološka situacija, izazvana koronavirusom, pogoršala u pojedinim regionima u Rusiji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.06.2021.

16:17

Putin:
EPA-EFE/ALEKSEY NIKOLSKYI / SPUTNIK / KREMLIN / POOL MANDATORY CREDIT

"Nažalost, opasnost od koronavirusa još nije prošla, dok se u nekim regionima dodatno pogoršala", rekao je Putin na sastanku sa poslanicima donjeg doma ruske Državne dume.

Ruski ministar zdravlja Mihail Muraško ranije danas je rekao da je učestalost oboljevanja od korona virusa u porastu u velikoj većini ruskih regiona.

On je rekao da se porast broja slučajeva kovida 19 beleži u 65 regiona, a da je na bolničkom lečenju ili pod nadzorom lekara 465.000 pacijenata, prenele su RIA Novosti.

U protekla 24 sata u Rusiji je potvrđeno 17.378 novih slučajeva kovida 19, a 440 ljudi je preminulo.

Najteža situacija je u Moskvi, gde su gradske vlasti uvele različita ograničenja, dok je u pojedinim preduzećima započela i obavezna vakcinacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: