Jurić o užasu u Bogatiću: "U letnjem periodu su se dešavali najstrašniji zločini" VIDEO

Igor Jurić ispred fondacije "Tijana Jurić" prokomentarisao je slučaj u Bogatiću, gde je muškarac uhapšen zbog obljube devojčice (13).

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.06.2021.

14:05

Jurić o užasu u Bogatiću:
Foto: TV Prva

On je istakao da je primetio da se u ovo doba godine, već određeni vremenski period, dešavaju strašni zločini.

“Mi smo u (ovoj) priči od 2014, odnosno od Tijane kada se desila ta tragedija... U ovom letnjem peridu su se dešavali najstrašniji zločini. Statistika govori da su se tada desili zločini nad maloletnicima", kazao je Jurić u razgovoru za TV Prva.

Govoreći o ličnoj tragediji, kazao je da je "jako teško prihvatiti da je neko zlostavljao vaše dete, posebno ako je u pitanju seksualno". On je istakao da je neophodno da postoji javni registar pedofila, kako bi mogli da se prate ljudi koji se vraćaju sa odslužene kazne.

Socijalni psiholog Vesna Tomić kazala je povodom ovog slučaja da uhapšeni prolazi kroz psihoška testiranja, odnosno veštačenje.

“Da se razume šta je u pitanju i šta je uticalo na ovo ponašanje. To ne može na osnovu razgovora”, kazala je ona i istakla da je neophodno ozbiljno veštačenje.

Govoreći o žrtvi, ona smatra da je pshioterapijom je moguće da se oporavi od nanete traume.

Opširnije pogledaje u prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: