"Podnesi ostavku, odmah"

Nebojša Medojević, predsednik "Pokreta za promjene" i lider DF-a, u tekstu za list "Borba", optužio je Zdravka Krivokapića da je doveo zemlju u stanje haosa.

Izvor: B92

Nedelja, 20.06.2021.

19:12

Foto: Depositphotos, xload

Pored toga, Medojević piše da je crnogorski premijer nesposoban da vodi Vladu, i da je postao lak plen "sorošoida iz Vijesti".

Nije ni postao Premijer, a već je sa svojim ortakom Mickejom ušao u kriminal i tajno zadužio zemlju 750 miliona evra, za šta postoji osnovana sumnja da je uzeo korupcionašku proviziju, navodi Medojević.

"Neiskusan, neoprezan, a alav na pare, odmah je postao predmet obrade i ANB, ali i stranih službi. Okružen špijunima i kompromitovanim saradnicima, vrlo brzo je postao meta ucena i izabrao je put izdaje i pljačke. U međuvremenu je upao u paranoju i svugđe vidi neprijatelje i počeo je da uvaljuje i svoju porodicu u kriminal", navodi se u tekstu Medojevića.

"Kćerka vodi Vladu, a sin radi sa cigaretama. Mickej razrađuje šeme za nove korupcionaške transakcije. Izdao je i Mitropolita Amfilohija koji ga je, iz buđavog kabineta, doveo na čelo liste ZBCG. Izdao je Crkvu koja je sve svoje kapacitete uložila da ga podrži. Izdao je narod koji mu je vjerovao da će demontirati režim Đukanovića, pohapsiti lopove iz DPS i oduzeti opljačkanu imovinu", iznosi Medojević.

"Postao je krpa vlasnicima Vijesti. Istorija će ga upamtiti kao lažova i izdajnika. Spasi svoju porodicu, Crkvu, narod i državu i podnesi ostavku, odmah", zaključio je Medojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: