A šta kaže Tramp?

Bivši predsednik SAD Donald Tramp smatra da je Rusija dominirala na jučerašnjem sastanku predsednika SAD i Rusije Džozefa Bajdena i Vladimira Putina.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.06.2021.

07:06

A šta kaže Tramp?
Tanjug/AP Photo/Susan Walsh, File

Tramp je za Foks njuz rekao da SAD nisu dobile ništa na samitu i da su prepustile scenu Rusiji.

Takođe je ukazao da SAD nisu uspele da zaustave izgradnju gasovoda Severni tok 2, što je, prema njegovom mišljenju, bilo važno uraditi. "Mislim da je to bio dobar dan za Rusiju", rekao je Tramp.

Ipak, u svojoj analizi jučerašnjeg sastanka Bajdena i Putina u Ženevi CNN podseća da je ipak najvažnije što je taj susret označio povratak "normalnih, odraslih ljudi", aludirajući na haos koji je sa sobom nosio Tramp.

Taj američki medij podseća da je susret Putina i Trampa u Helsinkiju bio toliko očajan da je Trampova najbliža saradnica razmišljala kako da upali alarm za vatrogasce kako bi ga prekinula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: