Odgovor iz Srbije Radmanu: To može samo medicina da utvrdi

Ministar unutrašnjih poslova Srbije kritikovaoizjavu šefa hrvatske diplomatije da pet članica EU koje nisu priznale nezavisnost tzv. Kosova to učine.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.06.2021.

10:47

Odgovor iz Srbije Radmanu: To može samo medicina da utvrdi
EPA-EFE Christian Bruna

"Kako je moguće u istoj rečenici tražiti priznanje takozvanog Kosova i protiviti se promeni granica na Balkanu, može da odgovori samo medicina, ali nema te nauke koja može da odgovori zašto bi takozvano Kosovo moglo da postane država, a Republika Srpska mora da ostane entitet", upitao je Aleksandar Vulin.

"I kako Balkan postaje stabilan ako se Srbija raskomada? Nadam se da Grlić Radman neće opet kukati da je napadnut kada mu se odgovori", poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin u saopštenju prosleđenom medijima, a povodom poziva šefa hrvatske diplomatije Grlića Radmana da pet članica EU priznaju jednostranu proglašenu nezavisnost Kosova, insistirajući istovremeno da je protiv promena granica na Balkanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: