Nakon Makrona na red došao još jedan francuski političar: "Pobeleo" dok je pričao sa novinarima VIDEO

Žan-Luk Melenšon, levičarski francuski političar i verovatni kandidat na predstojećim predsedničkim izborima, dobio je brašno u lice tokom protesta u Parizu.

Izvor: B92

Subota, 12.06.2021.

23:50

Nakon Makrona na red došao još jedan francuski političar:
FOTO: Profimedia

Dok je odgovarao novinarima na pitanja tokom Marša za slobodu, antidesničarskog skupa koji je održan i u drugim francuskim gradovima, jedan napadač mu je prišao i bacio mu brašno u lice, preneo je "Blic".

Napadača su demonstranti opisali kao fašistu i ekstremistu, na šta je on odgovorio da je zapravo levičar i da su oni koji su napadnuti zapravo fašisti.

Niko nije uhapšen zbog ovog incidenta, a sam Melenšon je istakao "da ovo mora da prestane", misleći na sve češće napade na političare.

Podsetimo, predsednika Emanuela Makrona je pre neki dan na jednom skupu ošamario muškarac koji je potom odmah uhapšen, a dobio je 4 meseca robije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: