Slučaj "kantrimen": "Neko je u policiji zabrljao. Zašto sada?" VIDEO

Supruga Vlada Divca, Snežana Ana Divac koju su mediji dovodili u vezu sa nesrećom na Brankovom mostu u junu 2014. godine, oglasila se u vezi sa slučajem.

Izvor: B92

Petak, 11.06.2021.

08:35

Slučaj

Ona je u izjavi za medije objasnila šta se dešavalo i istakla da joj je savest čista.

Novinar Miloš Lazić prokomentarisao je slučaj smrti Luke Jovanovića.

"Neko u policiji je zabrljao... Da se ne zna ko je vlasnik automobil stranih registarskih tablica koji nije mogao da se vozi bez podataka. Kako su nestali ti papiri? Od 2014. do danas... Automobil je završio u Italiji i rastavljen je. Puštena je glasina da je vlasnik Snežana. Zašto sada (ova priča), a ne pre tri četiri-godine. Siguran sam u to (da neko nekoga štiti)", kazao je Lazić u razgovoru za TV Prva i dodao da Marko Milićev nije pobegao sa lica mesta i da nije imao dosije, možda ne bi bio osuđen

Osvrnuo se i na to da neki slučajevi koji bi trebalo da budu rešeni, nisu još.

"Ostale su stvari nerešene koje moraju da se isteraju na čistac. Mi nismo bili u stanju da isteramo na čistac ubistvo premijera (Zorana Đinđića)", objasnio je on.

U slučaju Miškovića, on je kazao da se tu zakon preminjuje retroaktivno, odnosno da je iskoristio rupu u zakonu, pa je promenjen zakon i ispravljena ta „rupa“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: