Bajden priznao: Zaboravljam da sam predsednik VIDEO

Džozef Bajden neprijatnom šalom pred velikim brojem pripadnika Vojske SAD u Velikoj Britaniji, priznao je da zaboravlja da je on zapravo vrhovni komandant.

Izvor: B92

Četvrtak, 10.06.2021.

11:14

Bajden priznao: Zaboravljam da sam predsednik VIDEO
Foto: Epa/KEVIN DIETSCH

Nakon izlaska na binu, Bajden se zahvalio devojci koja ga je predstavila i započeo je svoje izlaganje, zaboravljajući pritom da vojnicima izda naredbu "voljno" pre nego što počne da govori.

"Na mestu voljno", rekao je napokon Bajden vojnicima koji su sve vreme stajali u stavu "mirno". Potom je u šali dodao da stalno zaboravlja da je predsednik.

Usledio je smeh vojnika, a nasmejali su se i kada je Bajden pomenuo da je mucao sa 14 godina, a potom je pohvalio hrabrost mlade devojke koja ga je predstavila.

Ovo se dogodilo nakon što se prva dama Džil Bajden šalila da je njen suprug trebao da se skoncentriše.

"Džo, obrati pažnj", rekla je pre nego što je Bajden kročio na binu.

Američki predsednik je u sredu stigao u Veliku Britaniju na svoje prvo međunarodno putovanje kao šef Bele kuće, koje uključuje sastanak sa kraljicom Elizabetom Drugom i učešće na samitu G7.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: