Direktor JKP "Beogradske elektrane" Rade Basta uputio pismo podrške Vučiću

Beograd -- Direktor JKP "Beogradske elektrane", Rade Basta uputio je pismo podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, povodom njegovog obraćanja Savetu bezbednosti UN.

Izvor: B92
Podeli
Foto: JKP Beogradske elektrane
Foto: JKP Beogradske elektrane

Basta podržava zastupanja stava očuvanja državnih i nacionalnih interesa, kao i hrabrost i odlučnost u zaštiti srpskog naroda, kako onih na Kosovu i Metohiji, tako i cele Srbije i Srba u regionu.

"Pružam punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji u teškim i izazovnim vremenima nastoji da očuva državne i nacionalne interese po pitanju teritorijalnog integriteta i pregovora koji se vode u cilju rešavanja pitanja Kosova i Metohije, tako i cele Srbije i Srba u regionu. Teška vremena zahtevaju narodno i političko jedinstvo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se lavovski bori godinama za državu Srbiju i srpski narod, i kada je najteže uvek je spreman za konstruktivni razgovor i na dobronamerni predlog uvek će odgovoriti pruženom rukom. U svom istorijsko govoru predsednik Srbije još jednom je pokazao da Republika Srbija vodi politiku mira i stabilnosti. Naša dužnost kao građana Srbije je da pomognemo predsedniku Vučiću na putu sprovođenja ekonomskih, društvenih i socijalnih reformi koje će Srbiju dovesti u red modernih evropskih zemalja", navodi Basta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 113 idi na stranu