Dačić dobio pismo zahvalnosti

Beograd -- Predsednik Narodne skupštine Ivice Dačić razgovarao je sa ambasadorom Nemačke u Srbiji Tomasom Šibom o aktuelnim srpsko-nemačkim odnosima.

Izvor: Tanjug
Podeli
Ilustracija: Depositphotos/CarlosNeto
Ilustracija: Depositphotos/CarlosNeto

Pročitajte još:

"Pred nama su strahovito važni dani"

"Vreme da se ponovo pokrene proces proširenja EU"

Tema razgovora bile su i aktivnosti u oblasti parlamentarne saradnje, koje se planiraju za naredni period.

Između ostalog, sagovornici su razgovarali o predstojećoj poseti Dačića Saveznoj Republici Nemačkoj, na poziv Volfganga Šojblea, predsednika Saveznog veća Savezne Republike Nemačke, koja se planira za 25. jun, saopšteno je iz parlamenta.

Sagovornici su se složili da će predstojeća poseta značajno doprineti jačanju parlamentarne saradnje između dve zemlje, ali i unapređenju ukupnih bilateralnih odnosa Srbije i Nemačke.

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić upoznao je sagovornika sa svakodnevnim aktivnostima Narodne skupštine i posebnom sednicom koja je posvećena ustavnim promenama, kao i planovima za nastavak međustranačkog dijaloga.

Ambasador iskoristio je priliku da tokom susreta uruči predsedniku Narodne skupštine Ivici Dačiću pismo zahvalnosti ministra spoljnih poslova SR Nemačke Hajko Masa, za susret prilikom otvaranja nove zgrade nemačke Ambasade u Beogradu u aprilu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 99 idi na stranu