Direktor JKP "Beogradske elektrane" Rade Basta osudio pretnje smrću predsedniku Vučiću

Direktor JKP "Beogradske elektrane" Rade Basta najoštrije je osudio pretnje smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću upućene preko društvenih mreža.

Izvor: B92

Sreda, 02.06.2021.

12:32

Direktor JKP
EPA-EFE/ KOCA SULEJMANOVIC

"Verujem da će nadležni organi i u ovom i u svakom drugom slučaju pretnji upućenih predsedniku Srbije reagovati brzo i odlučno i ispitati sve u vezi sa tim saznanjima".

"Smatram da su ovakve pretnje politika jedino jedino onih koji žele da od Srbije ponovo naprave državu u kojoj se ubijaju najviši državni funkcioneri, vraćajući je u mračnu prošlost. Kad neko ima nedvosmislenu i ogromnu podršku građana, što je dokazano na demokratskim izborima, očigledno da za pojedince ne postoji drugi način da dođu do vlasti, nego pozivajući na najgori scenario koji može da zadesi jednu državu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: