"Krivokapić ima punu podršku"

Demokratska Crna Gora je stava da premijer Zdravko Krivokapić ne treba da podnese ostavku i da u tome ima njihovu punu podršku.

Izvor: Tanjug

Sreda, 02.06.2021.

16:50

EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

To je saopštio danas lider te stranke i predsednik parlamenta Aleksa Bečić.

"Dali smo reč i poštujemo reč", rekao je Bečić novinarima u Muzičkom centru, gde je sa Krivokapićem i predsednikom Milom Ðukanovićem prisustvovao konstitutivnoj sednica Odbora za obeležavanje jubileja - 50 godina Crnogorske akademije nauka i umetnosti.

Rekao je i da žali što ne postoji zakonska obaveza da partije moraju samostalno izaći na izbore, kako bi imali “jasnu sliku koliki ko ima legitimitet” na političkoj sceni, prenele su podgoričke Vijesti.

Demokratski front, najuticajniji savez u vladajućoj koaliciji, uskratio je poverenje Krivokapiću zbog toga što nije održao reč i ispunio obećanje narodu odbijanjem da potpiše Temeljni ugovor sa SPC.

Rekao je da će demokrate biti partneri i ako premijer smatra "da im treba osveženje".

"Ko misli drugačije, može vrlo lako to da testira", rekao je Bečić ne pricizirajući šta bi to tačno moglo da znači.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: