Fruška Gora: Besni psi izujedali devojčice i njihovog dedu koji je pokušao da ih zaštiti

Devojčicu (14) i njenu dvogodišnju rođaku, izujedali su komšijski psi.

Izvor: Blic

Subota, 29.05.2021.

22:10

Fruška Gora: Besni psi izujedali devojčice i njihovog dedu koji je pokušao da ih zaštiti
Depositphotos/zx6r92

Oni su istrčali na ulicu dok je starija devojčica šetala mlađu u selu Dobrodol u iriškoj opštini.

Prema priči komšija, koje je u petak oko 20 časova uplašila vriska, iz čeljusti pomahnitala dva psa devojčice je odbranio njihov deda Trivko S. (67), koji je i sam zadobio povrede po butini i nogama.

Drama se odigrala u Ulici Ive Lole Ribara, gde su devojčice došle kod dede u posetu, prenosi "Blic".

"Starija je šetala mlađu devojčicu po ulici, ispred kuće, i odjednom su se stvorili psi koji su ih počeli da ujedaju. Čim je Trivko čuo vrisku dece, istrčao je na ulicu – kao i nas nekoliko komšija, kako bi devojčice odbranili", priča jedna od komšinica iz ove ulice koja je bila svedok strašnog događaja, dodajući da je u jednom trenutku Trivko legao na jednu od devojčica, a tada je pas počeo njega da ujeda:

"Svima je ukazana lekarska pomoć u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu, a da li su još tamo ne znamo. Trivko je izašao iz bolnice i on je otišao kod sina u Ledince, a i njegova žena je otišla tamo. Svi su se jako potresl", priča ova žena.

Za dva psa, jedan od njih je kane korso a drugi azijat, meštani ovog sela kažu da nije prvi put da su napali nekoga, ali da do sada nikoga nisu izujedali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: